Stichting SafeSpace Alkmaar

WIJ ZIJN EEN STICHTING!!

In hoofdletters, want zó blij zijn wij om dit nieuws te delen!

Stichting SafeSpace Alkmaar

WIJ ZIJN EEN STICHTING!!

In hoofdletters, want zó blij zijn wij om dit nieuws te delen!

Het was een flink proces, maar we zijn ontzettend trots om onszelf nu officieel een stichting te mogen noemen. Naast de deuren die het zijn van een stichting voor ons opent, zijn we vooral heel happy dat we onszelf op deze manier officieel op de kaart hebben kunnen zetten. Een hele mooie stap voor de zichtbaarheid en inclusiviteit  van LHBTIQ+ jongeren in regio Alkmaar/Noord-Holland Noord.

Wat kunnen jullie in de toekomst verwachten van Stichting SafeSpace Alkmaar?
Wij zullen uiteraard doorgaan met het organiseren van activiteiten, evenementen en bijeenkomsten voor LHBTIQ+ jongeren. Wij vinden het hierbij belangrijk om met zoveel mogelijk lokale partijen en ondernemers samen te werken en daarom organiseren we onze bijeenkomsten en evenementen op uiteenlopende locaties. In het verleden hebben wij al diverse, zeer geslaagde evenementen georganiseerd waaronder de Queer Bingo, spelletjesmiddag, filmavond, Clubnights, workshops, co-hosting van een aantal evenementen en nog veel meer.

Ook voor komende evenementen kunnen jullie uiteraard rekenen op leuke, laagdrempelige activiteiten en de gezelligheid die jullie van ons gewend zijn!

Heel dankbaar zijn wij naar onze samenwerkingspartners, onder wie:
Wijkboerderij Alkmaar
Gemeente Alkmaar
Innovatie Raad Alkmaar
De Bierkelder
Soepp
Alkmaar Pride
We Promise
Urban Nomads
COC Noord-Holland Noord
Art.1 Bureau Discriminatiezaken NHN
Karavaan
En alle anderen die we niet allemaal kunnen noemen.

Tenslotte nog een gigantische shout-out naar jullie; alle prachtige mensen die we hebben ontmoet via SafeSpace en met wie we het afgelopen jaar zoveel plezier hebben gehad. Zonder jullie hadden we dit niet bereikt. Daarom namens ons: heel veel dank voor jullie bodemloze enthousiasme en steun!! Samen staan we sterker ?❤️

Liefs van het bestuur,
Ruben, Iefke, Shannah, Rebecca, Denise en Marjolein