SafeSpace X Museumnacht

Hét grote karaoke spektal barst los bij de Kunstuitleen. SafeSpace Alkmaar host op zaterdag 1 oktober samen met Dragqueen Tipsy Patron een karaoke show als nooit te voren. Kom zingen en dansen en vooral het spektakel mee maken. Speel je favoriete karaokehits en wees de ster voor je eigen vrienden.

SafeSpace X Museumnacht

Tipsy Patrón, de enige optie voor een avond vol plezier, energie en entertainment. Van jongs af aan maakte Tipsy zich klaar om een entertainer te worden. Ze is professioneel opgeleid aan de academie voor theater en dans. Tipsy is in de eerste plaats een show-stoppende, dancing queen die veel dans en energie in hun optreden steekt. Van een ontroerende dramatische ballad tot muziektheaterdansvoorstellingen. Ze haalt alles uit haar kast om het publiek een avond te bezorgen die ze nooit zullen vergeten. En zoals haar naam al zegt, zal ze je altijd aanmoedigen om nog een slokje te nemen of je in de juiste stemming te brengen. Van kleine evenementen zoals verjaardagen of zelfs bruiloften. Naar grote evenementen in grote clubs of met bekende beroemdheden. Tipsy kan het allemaal!

Ook op locatie Tats by Tiny

Museumnacht de rest van je leven onthouden? Kom een gratis tatoeage halen bij @tatsbytiny_ . Anne staat in de tattoowereld bekend als Tiny. Gespecialiseerd in Fine Line en Minimalisme, maar ook bijzonder goed op de Old School/Traditionele stijl en blackwork.

Let op tatoeages zijn alleen mogelijk voor 18+.

 

 

Kunstuitleen Alkmaar: Bergerweg 1, 1815 AC Alkmaar