SafeSpace X Bibliotheek Kennemerwaard

De Boekenweek komt er weer aan en tussen 11 en 19 maart 2023 organiseert Bibliotheek Kennemerwaard diverse leuke en interessante activiteiten! Ook SafeSpace Alkmaar zal aanwezig zijn en aan de slag gaan met het thema van dit jaar: ‘Ik ben alles’.

SafeSpace X Bibliotheek Kennemerwaard

Op woensdag 15 maart van 19:00 tot 21:00 uur organiseert SafeSpace in samenwerking met de bibliotheek een gespreksavond op basis van dit thema. Hiervoor zouden we graag mensen uit de LHBTIQ+ gemeenschap aan het woord laten en samen in gesprek gaan over identiteit en de expressie daarvan. Wat betekent jouw queer identiteit voor jou? Hoe uit jij jezelf? Wat maakt jou, jou?

We willen ons deze avond focussen op het positieve, de prachtige kanten van het queer-zijn. We zijn in de LHBTIQ+ gemeenschap al zo vaak bezig met het verdedigen van onze identiteit en onze veiligheid, laten we er samen een mooie avond van maken. Uiteraard staan ook andere onderwerpen en uitingen open, indien hier behoefte aan is.

Lijkt het jou nou leuk om mee te doen aan deze avond als gesprekspartner? Schrijf je dan in voor het evenement op onze website en vermeldt in de opmerkingen dat je mee wilt doen aan het panel. Als je de avond wilt bezoeken zonder zelf (actief) mee te doen met het gesprek, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Hiervoor kan je dezelfde onderstaande inschrijflink gebruiken.


See you there!

!!!! AANMELDEN !!!!